Розкрийте для себе магію
науки про рослини

Наука про рослини

Секрети давньої індійської медицини, здоровий спосіб життя, наукові інновації та передові технології – наріжний камінь косметичної продукції Боро Плюс. Філософія нашого бренду полягає в дотриманні негласного правила: засоби повинні бути натуральними, безпечними та ефективними. До складу всіх косметичних продуктів Боро Плюс входить особливий «Натуральний захисний комплекс», сприятливий результат якого доведений ретельними клінічними аналізами та часом.

 


Що таке «Натуральний захисний комплекс»?

Що таке «Натуральний захисний комплекс»?

«Натуральний захисний комплекс» – унікальна суміш цілющих трав, екстрактів лікарських рослин, екологічно чистих добавок і природних компонентів. Створення такого комплексу зобов'язане передовим розробкам фахівців в сфері медицини і фармакології, інноваційним методам і сучасним технологіям, основам древньої аюрведичної науки.

Дія крему досягається наступним чином: унікальна формула «Натурального захисного комплексу» проникає в глибокі шари епідермісу, сприяє регенерації пошкоджених клітин, їх захисту від руйнування та швидкому відновленню.

Боро Плюс – на варті здоров'я та привабливого зовнішнього вигляду

При створенні унікальної косметики ми спираємося на досвід іноземних колег, враховуємо індивідуальні особливості організму, використовуємо виключно натуральні інгредієнти та приділяємо особливу увагу співвідношенню ціни та якості. З унікальними засобами від Боро Плюс Ваша шкіра стане сяяти зсередини, знайде здоровий, свіжий та молодий вигляд.


Компоненти кремів Боро Плюс – спадщина аюрведи

Компоненти кремів Боро Плюс – спадщина аюрведи

Нім (азадірахта індійська)

Нім – трава, що росте в Індії, широко відома як компонент засобів по догляду за шкірою. Антибактеріальні, протигрибкові, протизапальні та антисептичні властивості німу, що містяться в його листі, плодах і корі, роблять його ідеальним засобом лікування багатьох проблем зі шкірою, таких як висип, мікропорізи та роздратування. Листя німу використовуються для догляду за шкірою вже протягом багатьох тисячоліть. В Індії нім високо цінують і застосовують в аюрведичних засобах для лікування і догляду за шкірою.

Наукові дослідження показали, що нім має наступні лікувальні властивості:

Антивірусну: запобігає розвитку вірусів.

Фунгіцидну: запобігає зростанню грибків.

Антибактеріальну: допомагає позбутися від інфекцій, викликаних бактеріями, та запобігти їх повторному розвитку.

При застосуванні на шкірі, ураженій екземою, нім також ефективний, як і чимало стероїдних компонентів, але на відміну від них не володіє ніякими побічними ефектами.

Аналгетичну: полегшує больовий синдром.

Протизапальну: відомо, що нім здатний знімати почервоніння і роздратування шкіри. Два основних протизапальних компонента, що входять до його складу, називаються німбін і німбідін.

Протимікробну: перешкоджає розвитку мікробів.


Алое вера (алое барбадоське)

Алое вера (алое барбадоське)

Алое вера застосовується для догляду за шкірою з тих пір, як аюрведа назвала його рослиною, що дарує безсмертя. Воно широко відоме своїми ранозагоювальними властивостями та як правило використовується при лікуванні опіків, саден, укусів комах, і навіть псоріазу. Алое також має аналгетичні властивості, тобто сприяє полегшенню болю. Щоб переконатися в ефективності його лікувальних властивостей, відріжте лист алое, охолодіть його в холодильнику і втирайте сік в шкіру, що обгоріла на сонці: ви моментально відчуєте полегшення неприємних симптомів.

Алое вера здавна використовується для лікування ран, особливо після сонячних і теплових опіків. Ця рослина багата вітамінами С, Е і бета-каротином, який живить шкіру і сповільнює процес старіння. Воно здатне зволожувати шкіру, не роблячи її жирною, що ідеально підходить людям з типом шкіри жирна.


Куркума (куркума довга)

Куркума (куркума довга)

Куркума вважається бактерицидним і протизапальним засобом. Куркума має багато корисних властивостей, що важливі при догляді за шкірою. Протизапальні властивості куркуми допомагають зняти почервоніння на шкірі, а також перешкоджають зростанню пігментації. Бактерицидні властивості допомагають в боротьбі з висипом вугрів.

Уповільнення процесів старіння: зволожує суху шкіру й перешкоджає утворенню зморшок, тим самим сповільнюючи процес старіння і допомагаючи шкірі виглядати молодше. При вживанні куркуми в їжу шкіра набуває додаткового живлення і природне сяйво.


Масло сандалового дерева

Масло сандалового дерева

Досвід використання людиною сандалового дерева налічує понад чотириста років, що робить цей інгредієнт одним з найдавніших засобів по догляду за шкірою. Його використовують в парфумерії, косметиці, медитативних практиках. Масло сандалового дерева корисніше для шкіри, ніж будь-яке інше масло. При зовнішньому застосуванні воно сприяє загоєнню ран.


Солодка

Солодка

Солодку ось уже багато сотень років використовують для лікування шкірних захворювань. У медичному журналі Journal of Drugs in Dermatology повідомляється, що солодка ефективна при лікуванні куперозу, атопічного дерматиту, псоріазу і висипу, що пов'язане із застосуванням лікарських препаратів. Дослідження показали, що екстракт лакриці (друге назва солодки) можна застосовувати і для лікування екземи. Лакриця сприяє утворенню в шкірі зміцнюючих сполучних тканин.


Насіння кліщовини

Насіння кліщовини

Кастрова (рицинова) олія, як і сама рослина, широко використовується в Індії та Африці. Ось уже багато століть вона є популярним протизапальним і бактерицидним засобом, який високо цінується при догляді за шкірою та лікуванні шкірних захворювань. Олія кліщовини допомагає лікувати опіки, грибкові захворювання ніг, свербіж і дерматит.

Жирні кислоти, що містяться в касторовій олії, роблять її дуже ефективним засобом для зволоження шкіри.


Масло гарцинії (кокума)

Масло гарцинії (кокума)

Масло гарцинії застосовується для загоєння рубців, усунення пігментних плям на шкірі, а також для захисту шкіри від дії ультрафіолетових променів. Його використовують при лікуванні різноманітних захворювань шкіри, включаючи дерматит, вугровий висип і екзему. Масло добре підходить для догляду за зрілою шкірою, шкірою з сонячним опіком, для усунення розтяжок, з метою позбавлення від зморшок, а також для захисту нігтів.